vanadrichempigeons
Liefhebber van de duivensport
 

''Mijn Verhaal'' 


Nieuws


Terug naar overzicht

15-01-2022

Buiten kansje !!!

Zo daar zijn we weer, een update van de afgelopen dagen die voorbij zijn gegaan, Nou ik kan u vertellen dat het aardig volgens plan loopt, althans de vliegers mogen wel iets vlotter eitjes leggen vindt ik maar goed heb de eerste eitjes over gelegd van een koppel waar ik heel veel vertrouwen in heb dus die heeft zo weer eitjes ga ik vanuit.

Verder is het op het kweekhok eierdopjes zoeken want ze ploffen uit hun schelpjes, 1 koppel is wel of niet gekoppeld maar goed denk dat ik het duivinnetje mee naar huis neem maandag en dan maar kijken of zij met het laatje wel wilt aan lopen en zo niet dan wacht ik wel tot het mooi weer wordt, kijk het laatje van Gebr Kruisweg leek echt 100% duivin, want super klein is ze, uuu , HIJ blijkbaar, want hij wou geen homo huwelijk afsluiten met de mannen waar ik haar (hem) op wou koppelen en tja als hij dat toen ook liet merken in het gedrag van ''IK BEN EEN DOFFER'' liet hij zich maar in een hoekje drijven zonder weerwoord, tja en ik maar denken het is een laatje komt wel.... ja niet dus.
Dus hem los gelaten in het hok en begon hij achter duivinnen aan te jagen? had dat effe eerder gedaan dacht ik nu heb ik 2 doffertjes over zonder duivin, pffff maar goed ook dan zijn er weer optie's, je kunt het zo laten of je kunt om je heen kijken voor evt versterkingen? dat laatste is een feit.

Waar ik voor de Kruisweg een duifje van mijn Maatje Jisk Bouma zal verwelkomen over een tijdje, heb ik voor het zomer jong uit ''21 de
''Black Cook'' (19-942 oude ring) uit de BS lijn van A.J. Kok uit IJsselmuiden een duivin gehaald via de Verkoop van een duivenclub een duivin wederom uit de BS Lijn gehaald, waarom deze beslissing? nou ik kan er kort over zijn hoor, dit zijn duiven die mij zeer aanspreken ook al zullen andere het misschien minder vinden ik ben er WEG van en als je naar de liefhebber Dhr Kok kijkt is dat wel een super speler en liefhebber met machtige prestaties en dat is niet om de beste man op te hemelen maar het is gewoon de waarheid, en uiteraard heeft hij dit niet alleen gedaan want zijn Zoon is ook mede hiervoor verantwoordelijk, Arnold super Bedankt voor de gast vrijheid en super dat ik de parels vn jullie mocht bewonderen en vast kon houden, ''Blue Surprise'' is nog altijd top fit geweldig.

Zie de link voor de Stamboom.

Nou dat was het effe, latersssssssssss

 Compustam_21-1742489_5gen.jpg


Terug naar overzicht