vanadrichempigeons
Liefhebber van de duivensport
 

''Mijn Verhaal'' 


Nieuws


Terug naar overzicht

10-02-2022

Het begin is er.........

Zo de eerste jongen zijn er, waar ik ''Donny'' heb uit geleend heeft de rest wel jongen, alle 10 geboren maar 9 goede jongen en 1 was door knokken een beetje te erg er aan toe, dus die voor zijn eigen best wil verwijderd, tja dat is ook duivensport niet alles gaat altijd even soepel. Maar goed ik ben vroeg dit jaar en ben ook benieuwd naar de 2de lichting die komen gaat van de kwekers, althans verwacht de eitjes elk moment, kijk ik heb zeer laat de dubbele broedschaal neer gezet zodat ze de volle 100% aan de jongen zouden geven, maar nu ik ze weg gehaald heb is het tijd voor leg 2 dus schieten met die eitjes.

Hoe gaat het verder... nou goed hoor, lekker aan het aan modderen met de duiven thuis, ook daar komen de eerste jongen op alleen ik heb een beetje te groot verloop tussen de koppels wat mij niet zo blij maakt, want daar moet een reden voor zijn?? maar goed heb gedaan wat er moest gebeuren maar er kwam niks uit gewoon clean, dus dan weet ik het ook niet meer, ''dan is het zoals het is''.

Nou binnenkort nog wat kleine aanpassingen op het hok en dan ben ik er klaar voor. Verder druk bezig geweest met de bonnenverkoop voor de club, en ja we zijn altijd laat, we proberen ook elk jaar vroeger te zijn maar dan zijn we beide nog druk,druk,druk, soms is het niet anders maar ik kan u verzekeren''ZEKER DE MOEITE WAARD'' op Duivennet.

nou laterssssTerug naar overzicht