vanadrichempigeons
Liefhebber van de duivensport
 

''Mijn Verhaal'' 


Nieuws


Terug naar overzicht

24-02-2022

Bonnen verkoop NIC Emmeloord

Het is weer zo ver? of moet ik zeggen WIJ zijn weer eens LAAT!!, nou goed als je nou vroeg of laat bent met een bonnenverkoop, het maakt niet uit, je moet het wel even regelen, nu heb ik het geluk dat er een goede groep aan werkt, in onze club dus wordt het goed geregeld. Nu hebben wij aardig moeten zoeken voor bonnen en krijg je vaak NEE op je bordje, dat kan natuurlijk, maar als ik dan soms clubs zie die 40 of meer bonnen hebben denk ik? slaan we niet door? waarom niet gewoon 20 a 30 leuke bonnen met een 2 a 4 toppers er tussen de rest van de club (kunnen ook toppers zijn) bv, het gaat toch ook om de charme van de hobby, het bij elkaar op bezoek komen en de hoop op een leuke versterking voor je duiven bestand, of draait tegenwoordig alles om GELD!!,

Kijk GUN en GEGUND worden zijn zo van die elementen in onze hobby die je soms moeilijk omgekeerd krijgt, bv oud zeer!!! joh ik ben zo van stap er over en door, ''wat geweest is, is geweest'' , zo lang er geen dooie vallen kunnen we gewoon rustig door gaan.

Maar goed ik dwaal af, de Bonnenverkoop.
Er staan weer wat leuke bonnen tussen en wat Blik vangers uiteraard, nu hebben wij wel een goed NIC Liefhebbers gehalte, met de lange adem op de juiste plek, nu kunt u daar uw kans pakken om eens een kijkje bij zo'n liefhebber te nemen, bv Comb Huigens- vd Molen met zeer fraai materiaal op het kweekhok, zie het jong wat ze schenken?? gewoon Top spul, maar bent u er wel eens geweest? kijk daar gaat het ook om, leer van elkaar ''of niet'' dat is altijd aan U zelf.
Maar ook bij de andere km' ters, zoals R & J Brands, D Huizinga, C Brugman (tevens overnacht) en al jaren boven in mee draaiende P Romkes of de zeer aardige Heer J.J Barendrecht, alles heeft zijn verhaal en dat maakt het zo mooi om zo nu en dan eens een bonnetje te pakken van iets, waar je van denkt ?''daar zit ik niet op te wachten'', maar wie zegt,dat dat geen LOT is met het Winnende ''duifje'' in dit geval. WIE NIET WAAGT,WIE NIET WIND.

Nou namens mij alvast bedankt en ik denk.......

LatersssssssssTerug naar overzicht