vanadrichempigeons
Liefhebber van de duivensport
 

Nieuws


Terug naar overzicht

21-03-2022

Waar blijft de tijd...........

Goede morgen, ja ik begin vaak met het zeggen van ''goh weer een tijd geleden'' nou dat is nu niet anders, hoe kan het dat ik de tijd er niet voor vindt om standaard wat op het scherm te tikken? ben ik te druk met andere dingen? nou dat kan kloppen hoor want ben een druk baasje. Kijk waar blijft de tijd he, nu ik zie dat de vluchten voor de deur staan, het jonge grut al buiten de eerste start en landingen oefeningen doen en de Doffer ploeg zich al aardig op een f16 gaan lijken, zijn de voor tekenen goed voor de start van het seizoen, maar u weet net als mij dat er altijd wat kan gebeuren op een moment dat u het niet verwacht, kijk Max was ook zeker van plek 2 tot er 1 klein stukje uit viel, kijk dat is bij de duivensport niet anders lijkt me.

Indeling nieuwe sector? of niet ? tja ik heb de lijn gezien hoor en ze moeten doen wat ze moeten doen maar 1 club in 3 sectoren laten vallen, zal toch bizar zijn lijkt me? tja het is maar hoe je er tegen aan kijkt uiteraard, maar hoop wel dat hier Hollandse nuchterheid voorop komt en anders wel een heel onderbouwd argument komt, maar kijk ik kijk er niet naar het is niet mijn gebied wat betreft mijn interesse, ik ben van inkorven en en gaan met die banaan, tja wat mensen doen om beter te liggen of beter uit te komen voor kampioenschappen moeten hun weten, uitslag lezen is iets waar ik me wel in interesseer, kijk als je weet dat iemand alles mee doet met en een hoog percentage pakt of dat iemand er 10 mee doet 1 vroege pakt en de rest is achter? wat vind je beter, nou IK vind aantal in een uitslag een teken van een sterk hok, tuurlijk 1 op internet (TXT) bij de top 10 van de Afdeling is knap maar als je dan ook nog 8 meer bij de eerste 100 speelt is dan knap van bv 10 duiven mee, maar 2 vd 10 vindt ik dan weer slecht als je het aan mij vraagt, ik probeer een groep te creëren die vroeg is met zijn alle en daar een uitschieter tussen, maar ook ken ik leden die 60 inkorven en dan 30 in de afdeling of club spelen, is dat goed? 50 % is redelijk dacht ik maar als je van enkele weet dat ze 50 % overnachters mee hebben...... tja dan is het misschien wel 100%?? wie het weet mag het zeggen.

Maar goed de tijd vliegt voorbij en ook dit jaar kijken we wel weer wie de nieuwe kampioenen zijn, ik zal misschien de seizoen opener wel weer winnen want 665 zit nog op een jong? tja vorig jaar 16 vd Afdeling op Boxmeer, eerste vlucht van dit jaar .... Boxmeer!! we gaan het zien het zou wel grappig zijn.

Nou kan niet wachten want ben ook drukker met de duiven dit jaar dan normaal, want omdat ik weinig tijd heb om te type komt ook mede door dat uiteraard, alles schuift dan op he, Gezin, Werk, Duiven , Voetbal en de tuin, tja het is zoals het is.

nou laterssssssssTerug naar overzicht


''Mijn Verhaal''