vanadrichempigeons
Liefhebber van de duivensport
 

Nieuws


Terug naar overzicht

09-05-2022

Geen GRIP......

Geen Grip is de titel, waarom deze titel? nou ik moest vanaf dinsdag avond mijn duiven enkele dagen alleen laten omdat wij met het gezinnetje er effe tussen uit knepen, nu had ik wel een goede vervanger hoor, GOOD OLD DADDY of wel mijn PA, kijk hij moest ze trainen en het voerschema was makkelijk want had alles al klaar gemaakt voor de komende dagen, nu was ik ipv zaterdag al vrijdag huiswaarts gekeerd omdat mijn vrouw een tattoo ging zetten en ik en de kids wel waren uit gezwommen die dag, maar ook omdat mijn Maatje Mark met zijn nieuwe VLAM het weekend over bleven hier, vrijdag avond was mijn maatje er en ben ik van de club naar huis gesneld, zaterdag niet bij de club geweest want ja, ik ben niet onmisbaar gelukkig en zondag was het zo ver dat hij ons weer ging verlaten en Alphen ad Rijn weer op zocht, hoogte punt was uiteraard het duiven opwachten zaterdag en het boerderij bezoek voor het vrouwtje uiteraard.

Was gezellig tortelduifjes en tot gauw.

Tja de vlucht van Zaterdag was niet de juiste voor hier, misschien omdat ze een andere verzorger hadden of ze waren niet top? zeg het maar. Kijk bij thuis komst waren ze wat rauw in de kop, niet helemaal 100%, denk een 95%, dus werk aan de winkel dan maar.

Hoe kwamen ze af? nou goed zat wel wat laat en had een percentage onder mijn Gemiddelde met 6 vd 13 in de uitslag was hert niks, maar goed heb 13 vd 13 thuis dus ben daar wel over te spreken maar het draadje waren ze onderweg verloren denk ik.

"Mark'' ( 665 ) was mijn eerste en was op de staart gevolgd door ''Rickie O'', dus 1ste en 2de GET waren er in de juiste volgorden, maar effe iets te laat om in de club in de top 10 te komen omdat J Bos als een malle pakte, wat ik vorige week had, had Bos nu, super Jan, maar goed N de Fouw onze overnachter met enkele snelle rakkers er tussen was ons alle te snel af, maar ik was hem ook te snel af want had de Jackpot van de 1ste GET te pakken, waar Nico er vaak ook dicht bij zit. Nou goed eerlijk verdeeld.

Nou goed de top 10

ZVE Emmeloord

1 N de Fouw
2/5/10 P Romkes
3/7/8/9/12 E.J. Bos etc etc
4 D Huizinga
6 D & C Breedijk

N van Adrichem
14/16/32/40/54/81 6 vd 13 is wat mager maar op naar de eerste Midfond.

laterssssssssssssTerug naar overzicht


''Mijn Verhaal''