vanadrichempigeons
Liefhebber van de duivensport
 

Nieuws


Terug naar overzicht

29-05-2022

buiten gewoon weekend.......

Daar zijn we weer, waar ik vorige week het immers vergeten was om een stukje te type, mijn Excuus daar voor, P Romkes was vorige week de topper in de club met 3 vroege in de top 10 van de club, 1/2/4 dus van Harte nogmaals Paul, zelf ging het vorige week ook niet onaardig hoor 4 mee 2 in de punten op plek 7 en 49 in de club van 306 duiven dus moch niet mopperen.

En dan de Dag waar het voor mij om draait, DAGFOND...... nu heb ik mee op de korte omdat ik vorig jaar daar ook leuk mee deed en toen ook weg viel na 100% in te korven op de dagfond, dus nu 2 groepjes gemaakt om het spannend te houden, dat maakt de sport toch leuk???

Kijk de Vitesse ging goed 4 vd 4 in de punten dus 100%, nu was J.J. Barendrecht wat sneller en had de beste man 10 vd 10 in de punten dus baas boven baas, als we het over een Baas hebben is dat de laatste weken E.J Bos uit Ens wel weer een super duif en een draad uitslag met 5 bij de 1ste 10 in de club, Jan Geweldig!!

Weert / pv de Zuiderzeevliegers

1/2/3/7/8 E.J. Bos
4 J.J. Barendrecht
5 N de Fouw
6/10 Nick van Adrichem / 58/59
9 J v Ooijen-Kollen

En dan de Dagfond SOURDUN!!!!!!!!

We zaten in de tuin met de gedachten dat ze rond 14.30 zouden vallen, we zaten al om 14:00 uur aan lekkere kwark taart die mijn vrouw heeft gemaakt, om 14.21 liep ik nog effe heen en weer en had ik al wat meldingen gespot, Zwartsluis/Urk en Vollenhove dacht ik zo uit mijn hoofd, toen ik de lucht in keek kwam er op dat moment er eindelijk 1 uit de juiste richting na al deze vluchten dus toen wist ik dat dit een vroege moest zijn, na wat machts vertoon (3 dikke rondes) in de lucht om even aan te geven dat meneer nog niet moe was landen hij op het hok en trippelde hij naar de antenne, het was ''Rickie O'' de 115 uit ''de Schuwe'', was te verwachten dat hij vroeg zat hoor maar had ''Mark'' eerder verwacht maar die kwam na 17 min ook op de klep, toen dacht ik of de rest is te laat of ''Rickie O'' is vroeg, dat laatste was een feit, nu op zondag weet ik het 100%.

35 ste tegen 6673 duiven Afdeling 11

Zeer tevreden ben ik dit is een nieuw hoogte punt voor mij nadat ik vorig jaar vroeg op Boxmeer zat nu eindelijk op de Dagfond zijn vruchten werpt is helemaal mooi, nu is de kunst uiteraard om dit vol te houden, we gaan het zien, meer dan een klein beetje me best doen kan ik niet.

Pv de Zuiderzeevliegers SOURDUN

1/4/8/10 Coen Brugman
2/7 Nick van Adrichem 15/47/55/61 (6 vd 7)
3/6/9 D Huizinga
5 T.P Steenbergen

Nou effe uitrusten, badje en relax poetsen en dan zondag avond weer uit elkaar halen voor de volgende opbouw over 2 weken, met daar tussen voor 4 duiven een vluchtje.

laterssssssssssssTerug naar overzicht


''Mijn Verhaal''