vanadrichempigeons
Liefhebber van de duivensport
 

Nieuws


Terug naar overzicht

13-06-2022

gaat niet zoals gehoopt......

Afgelopen week geen tijd gehad om wat de schijven, ja ik ben gewoon weg druk met van alles, nu was er Limoge's en een Midfond die werden gevlogen, bij deze de winnaars en de Internet vermeldingen van harte.

Maar goed hier op het hok er bijna onder door, drama op de midfond dus dacht ik op naar de Dagfond dan zal het wel los lopen, maar helaas ook niet het verwachte resultaat.

Hoe kan dit?? ja ik kijk, ik overleg met menig liefhebber, maar het maakte niks uit, de swing komt er niet op, de vorm dacht ik er wel op te hebben omdat ze zo brutaal waren de laatste dagen voor inkorven, maar het heeft me valse hoop gegeven.

Maar goed waar je goed stond in de strijd in het kampioenschap is die nu in 1x ver weg, maar goed seizoen heeft nog even maar dan moet op het hok wel wat veranderen, ''ik ben bezig'' maar goed we gaan het zien.

Verder heus wel te vrede hoor komen wel naar huis allemaal ... behalve nu op Sens 2 achter, 1 zit bij Tang, deze wordt woensdag weer deze kant op geholpen dus dan nog 1 te gaan. ''Ulbe'' laat me effe in de steek, waar hij vroeg zat laat hij de laatste 2x het afweten op de korte rit helaas, maar goed als hij komt dan is het een super gezicht want hij is wel van de ''show'' , dus op Heusde-zolder was het 2 vd 4 in de punten alleen wat laat begonnen, maar goed de hoop op Sens was hoog en dat viel ook tegen, eigenlijk het zelfde als de vitesse, net effe niet, Sens 4 vd 7 in de punten en 2 achter dus dat is effe billen knijpen.

Wie was de man van het weekend? voor mij? nou dan kijk ik naar de dagfond, met alle respect voor de vitesse hoor (Jan Barendrecht van Harte), Coen Brugman was de gevierde man op SENS, ''ja mij niet bellen'' ''maar hou wel van je'' kijk duivensport kun je op 2 manieren doen!!! 1 elkaar het leven zuur maken en constant ruzie maken. OF 2 gewoon alles met een korrel zout nemen en gewoon blij wezen dat de duiven weer thuis komen en alles in goed overleg.
Nou dat laatste probeer ik wel in de club en het gaat redelijk hoor alleen er zijn altijd verbeter punten.

Maar goed Sens was voor mij wel een domper helaas, het ging niet vanzelf helaas en tuurlijk het ligt ook aan mij want ik heb er minder boven op gezeten dan 2 weken geleden, maar smoesjes zijn makkelijke dingen om je achter te verbergen maar dat gaan we niet doen, het was gewoon ''klote''.

Positief was dat de 20-683 er weer was optijd, hij is een zoon uit ''Villa'' x ''Nikita'' beide Duiven komen uit het Hokbestand/lijn van Coen Brugman, lijntje ''Matthijs'' (Noortje) en lijntje ''Nobody'' (Noortje) Dus wel wat inteelt in de lijn maar hij kan het hebben, licht van stuk en geen paatjes maker in het hok, gewoon ze ding doen meer niet, een naam nog niet gevonden maar die komt er aan het eind van het seizoen als hij er nog is.

Nou genoeg getypt.

HEUS pv de Zuiderzeevliegers
J Barendrecht 1 en 6
E.J. Bos 2,8,9,10,13,14,15,17 etc effe een keer niet 1.
3 Nico de Fouw
4 en 5 D Huizinga
Coen Brugman 7

zelf 19 en 68 in de club.

Sens pv de Zuiderzeevliegers

Coen Brugman 1,4,6 van harte Moat
2,8,10 J Grootoonk
Dirk 3,5,11
7 P Romkes

Zelf 16/43/51/64 .

nou Latersss
Terug naar overzicht


''Mijn Verhaal''