vanadrichempigeons
Liefhebber van de duivensport
 

Nieuws


Terug naar overzicht

19-10-2022

En door......

Zo de tijd van veren vliegt hier voorbij, de meesten worden alweer mooi dus dat lijkt allemaal goed te gaan. Afgelopen week ben ik ook nog effe op pad geweest om Daan (jeugdlid Afd 8) even een handje te helpen, kijk ik vindt jeugd moet hier en daar geholpen worden en moet men daar soms effe tijd voor maken, nu ben ik al even met deze jonge jongen bezig hoor, hier en daar een duifje en wat tips, maar het belangrijkste is dat hij zelf een doel voor ogen heeft hoe hij het zou willen, vast beraden is hij om dat te halen alleen vergeet hij soms de REM in te drukken waardoor het soms fout gaat, ''bij wie niet toen ze jong waren'' juist we zijn allemaal jong geweest of net begonnen en denken dat zooitje rollen we zo op, duivensport is in dat opzicht vaak anders'' uitzonderingen daar gelaten uiteraard''.

Maar goed Daan heeft een mooi hok en het was effe zoeken met de verluchting en het evt vast houden van duiven die tussen zijn vliegers zaten, altijd oppassen want het kan zo fout gaan, maar goed ik ben er heen gegaan om van 3 afdelingen 4 te maken zodat hij de kwekers ( 3 koppels) mooi vast kan houden en het niet fout kan gaan, daarom heb ik de voorste Ren van mijn kweekhok er af gehaald en is deze verhuist naar Daan in Vaassen, kijk dat is toch mooi dat hij dan nu 4 afdelingen heeft en alles goed gescheiden kan houden waar nodig is.
Daan succes en we spreken elkaar snel.

En verder? nou gaat goed , het stillen seizoen komt op gang en ook bonnen verkopen lopen weer, ook hier moet ik weer aan de bak voor bonnen dus U kunt een belletje verwachten, ''Gekheid hoor'' kijk ik vraag er wel wat maar vindt persoonlijk 20 a 30 bonnen voor een club wel genoeg, ik zie ook wel eens 64 bonnen of meer? tja dat vindt ik ook weer zo wat, en het zijn immers de zelfde die het elk jaar moeten doen dus ja moet je dat dan in extreme door trekken, nee joh gewoon normaal en gun een ander ook wat.

Nou goed ga effe de boekhouding van afgelopen jaar doen voor de Attractie commissie en dan op naar 2023 zo snel mogelijk.

LaterssssTerug naar overzicht


''Mijn Verhaal''