vanadrichempigeons
Liefhebber van de duivensport
 

Nieuws


Terug naar overzicht

28-10-2022

Effe tijd voor..........

Daar zijn we weer, ja effe tijd voor.... duiven, gezin, voetbal en verbouwen van het Huis.
Ja er is van alles gaande in het leven en bij iedereen weer wat anders, 1 ding is bij duivenmelkers gelijk en dat is Duiven en duivenpraat, er was vandaag een feestavond van de NOP/URK en daar kon ik niet de hele avond zijn omdat we hier thuis een dakopbouw hebben laten plaatsen en ik alle oude stroomkabels moest vervangen het was immers vanuit het jaar 1950, dus de tijd was daar, dingen tegen gekomen waarvan ik dacht.... zo geluk gehad dat het nog werkt, maar goed ben blij dat ik niet te laat was.

Maar goed nu effe niet meer aan denken ik ben er mee bezig, dus de feestavond zag er goed uit mijn zoon Dennis vond het wel oke, tja voor hem de eerste keer en gelijk zonder papa er bij is wel spannend he, gelukkig van Helga mee en zaten er al bekenden voor hun dus snel aanschuiven maar, nou hij heeft een leuk presentje gehad van de organisatie en Helga ook dus men is te vrede, ik heb enkele mensen nog even gesproken kort maar ik was er natuurlijk ook laat. Verder lijkt het me een geslaagde avond dus Bertram en Simon petje af.

Hoe gaat het nu met de duifjes? nou 1x per dag wat eten en water uit de vijver elke dag, gewoon puur water van de natuur, ben wel te vrede over regenwater/vijverwater ze lijken het er goed op te doen ik ga toch eens kijken of dit niet ook in het vliegseizoen moet proberen, waarom denk ik dat? ik weet het niet mijn gevoel zegt natuur x natuur moet natuurlijk blijven, niet te veel poespas.

Nou hou het kort dus nu pitten en morgen hopen dat ik de stroom er weer op kan zetten boven.

latersssTerug naar overzicht


''Mijn Verhaal''