vanadrichempigeons
Liefhebber van de duivensport
 

Nieuws


Terug naar overzicht

04-12-2022

Toch een Kweekkoppel 5!!

Goede dag ....... zij ik tegen me zelf, en waarom ook niet.
Tja ik ben wie ik ben en dat is ook het geval met de duiven, ben vast beraden maar ook weer onvoorspelbaar, duivensport is ook onvoorspelbaar, dus waar ik 4 Kweekkoppels zou houden heb ik via P v Steenbergen (gaat stoppen) toch nog een Jonge Doffer weten te strikken voor op het kweekhok, Paul gaat helaas stoppen maar soms is het zo en is het niet anders, maar wat hij dan wel leuk vindt is dat mensen in de buurt wel graag zijn duiven afnemen om er een vervolg aan te geven. Ook hier is zo'n duif, ik zag hem op Dmarktplaats staan en was gelijk geraakt door de uitstraling van deze jonge doffer, ik ging naar bed? maar werd om 00:10 weer wakker in mijn droom over die duif? tja en nu? idd ik heb Paul bericht en ben toen weer verder gaan slapen. (GEK die ik BEN)

De volgende dag hebben we afgesproken hoe of wat en ben ik de duif gaan bekijken en was zeer onder de indruk van deze misschien wel topper voor de toekomst, kijk we kunnen er niet in kijken maar we weten allemaal wel wat we willen en we denken dat we het allemaal weten dus ja, zo ook ik.

Ik ben iemand die door gevoel mijn beslissingen maak of dat nou goed is of niet ik zal nooit ergens spijt van hebben ongeacht de gevolgen, maar kan me er wel voor verontschuldigen maar spijt, nee dat nooit want mijn 1ste ingeving is naar mijn mening vaak de beste.

Maar goed deze duif is me er wel eentje hoor, de bouw is mooi en de duif is in evenwicht, nu zag ik de afstamming en dat liegt er ook niet om, van vaders kant N.J Koenders uit de lijn van de 3de NPO Orleans ''Koning Willem'' x aan moeders kant Gebr Homma x M v Zandvoort met verschillende goede vererving er in als je het mij vraagt, maar mijn eerste keuze is altijd de duif en dan de stamkaart, sommige mensen kijken andersom en ook daar zit weer wat in, maar daarom houd dit het ook leuk, niemand is gelijk gelukkig.

Nou Paul ik ga er goed voor zorgen en hoop dat ''Red Stone'' er wat van gaat maken en jij geluk in alles en je weet de poort is open.

Kijk dit is ook het mooie aan duivensport he, de ene stopt om een reden en de ander begint of kan zich daardoor evt versterken met iets, kijk ik heb Daan geholpen en die help ik nog wel hier en daar, puur om hem ook het plezier in deze hobby te mogen laten zien, hij heeft bijvoorbeeld ''RED GAINT'' van me gekregen, deze doffer had ik op het kweekhok maar we moeten niet vergeten dat de jeugd de sport straks moet dragen, en er is niks mooier dan jonge gasten de kans te geven om er bij te draaien toch, houd je zelf ook scherp.

Nou goed genoeg getikt. latersssssssssssss

 Afbeelding van WhatsApp op 2022-12-04 om 20.43.05.jpg


Terug naar overzicht


''Mijn Verhaal''