vanadrichempigeons
Liefhebber van de duivensport
 

Nieuws


Terug naar overzicht

10-12-2022

Dagje weg.................of op bezoek.

Ja dat zullen vele ook hebben denk ik zelf, je krijgt iemand op bezoek of je gaat er zelf een Dagje op uit, althans ik heb en of doe dat ook zo nu en dan.

Kijk laatst was mijn Duivenmaatje Jisk Bouma uit Koudum hier om even wat bij te praten aangezien we elkaar lang niet hadden gesproken door drukte, en ja dat komt ook voor uiteraard en dat geeft ook niets, soms ook goed houd de mens scherp. We hebben wat over de duifjes gesproken en uiteraard wat duifjes in handen gehad om te kijken of alles loopt zoals het het moet lopen en de gezondheid in orde is, nou ik begreep van Jisk dat het er goed uitzag en ik deze lijn voort moest zetten. Jisk het was laatst gezellig kerel en we spreken elkaar laterrrrrs.

En dan was ik van de week bij mijn vriend Mark, hij had al een tijdje een nieuw huisje maar was er ook daar door drukte geen tijd om er langs te gaan, maar omdat de 020 en de 929 weer huiswaarts zouden gaan was dat de kans om bij Mark effe langs te gaan, en wat doen vrienden? juist lullen over Duiven, duiven en duiven, en tuurlijk ook nog wel over enkele andere dingetjes in het leven, het leuke was ook dat zijn nieuwe vlam duifjes gaat houden, wel Witte maar goed je moet ergens beginnen, ik vind dat wel mooi man.
Nu heeft Mark Valenciana duiven en deze zijn echt geweldig, kijk hij is hokverzorger maar voor thuis heeft hij een koppeltje van deze geweldige duiven, ze hoeven je maar te zien en ze beginnen al te koeren. Nee ik heb Mark wel bij deze gevraagd of hij een keer een duivinnetje voor me heeft om gewoon lekker effe mee om te rotzooien in de tuin, dat lijkt me wel gaaf. Mark het was weer gezellig en dat uienbroodje pffff beste terugrit!!

Kijk zo blijven we bezig he, dan daarheen en dan weer iemand hier, dat is ook duivensport, waar ik bijna elke Dinsdag bij Mijn vriend Coen een visje,broodje ei of een dergelijke andere snack neem en dan ook het vaak over duiven hebben is gewoon omdat het kan, zo is het met alles in het leven en niet alles draait om DUIVEN maar wel veel als Duiven LIEFHEBBER.

nou dit was eens iets anders dan duiven, laterssssssssssssssssTerug naar overzicht


''Mijn Verhaal''