vanadrichempigeons
Liefhebber van de duivensport
 

Nieuws


Terug naar overzicht

28-01-2023

Weer effe tikken, hoe staan de zaken er voor? + Nieuw foto's Kwekers

Zo ne weer effe stukje tikken op mijn site, kijk ik heb nu het kopje Blog/Vlog en dat blijf ik denk ik ook zo doen, zo hou je de afwisseling er in. Nu denk ik wel dat de winter meer tikken is en in de zomer vaker een Vlogje er in wordt gegooid.

Maar goed hier zijn de eerste 4 koppels gekoppeld bij mijn Zoontje Dennis, hij wou te gelijk met zijn Tante Helga koppelen dus laat maar gaan dan hij moet het immers wel zelf doen, nu had hij een koppel die moeilijk aan loopt en hebben we samen een jonge duivin van mij met vlieguren op de doffer gezet en dat pakte wel, nu gaat ik uiteraard deze op Dennis zijn naam zetten en chippen we deze weer zodat hij met deze duivin kan gaan vliegen, ze komt immers uit ''Rickie O'' en deze komt weer uit ''de Schuwe'' mijn Top kweker in wording al zeg ik het zelf. Toekomst zal dit moeten bewijzen maar heb er vertrouwen in dat ''de Schuwe'' me iets leuks gaat brengen.

Dus Dennis is los, hier gaat het over 2 weken los want ik zou eerst wachten tot 1 maart maar ga wat jongen uitzetten bij een duiven kennis en die moeten wel voor een bepaalde tijd klaar zijn, dus moet ik iets schuiven, geen probleem uiteraard.

Verder de Foto's van mijn kwekers die dit jaar op de foto mochten dus de site krijgt steeds meer zijn vorm en wordt het bekijken er van lijkt mij ook leuker voor de lezer, maar goed ook voor me zelf uiteraard, ik vindt dat wel mooi zulke foto's van mijn duiven, kost wel wat maar ik vind dat gewoon mooi en als het kan kan het.

Verder heb ik niet heel veel, we gaan rustig door en zal kijken wanneer ik weer een vlog maak, uiteraard niet te lang sommige mensen krijgen er hoofdpijn van begreep ik. HAHA. nou latersssssssssssssTerug naar overzicht


''Mijn Verhaal''