vanadrichempigeons
Liefhebber van de duivensport
 

Nieuws


Terug naar overzicht

13-03-2023

De DOP is er af!!!

Ja ook hier is het begonnen met Dopjes strooien in het hok, de eerste jongen zijn uit het ei gekomen dus ben zeer benieuwd of er enkele toppers tussen zitten.
Kijk was eerder begonnen ipv 1 maart, maar ook nu ben ik niet op tijd voor de speciale jongen af te leveren bij een duiven collega uit Wapenveld, deze zou wat jongen uit testen, nu mochten ze iets later komen dus zal ik het vast redden.

Maar goed hoe gaat het? Nou wel goed vindt ik, ik had alles bevrucht gecheckt maar toch zijn de eitjes van ''Hamid'' x ''Hajar'' afgestorven? nu kan dit komen door vervoer van kweekhok naar huis of door de zware inteelt ? we gaan het zien ronde 2 ligt er al weer dus nu afwachten.
Verder heb ik ''Shantal'' opgeruimd zoals ik schreef en had ik haar open gesneden om te kijken wat er loos was, gesprongen ei wat rotte van binnen, althans daar ga ik maar van uit want het stonk ENORM!! Heb dit nog nooit mee gemaakt met een duif, dus was wel even interessant om te onderzoeken, hoe erg de situatie ook was.

Maar goed de tijd staat niet stil en door zul je, zo ook de rest van de duiven hier en op het kweekhok, thuis komen de eerste jongen uit en de 2de ronde ligt in de schaal op het kweekhok, dus kan niet wachten om nieuwe kampioen er uit te vissen.

Verder druk met van alles, werk, gezin, voetbaltraining, duiven en Vereniging 's Vergadering uiteraard, de punten in de club en Afdeling bespreken, Resultaat was dat ik de normale ''binnen het uurtje vergaderen'' Niet heb gehaald helaas, maar goed niet alles hoeft op rolletjes te lopen. Voorzitter zijn is Leuk hoor alleen vrijwilliger om je beste Beentje voor te zetten voor je Club is anders.
Ach ja ik sprak net nog iemand en die zij de woorden ´´ Boos zijn staat je niet, je bent de ideale schoonzoon´´ nou zal ik het daar maar bij laten.

latersssssssssssss

 20230312_144845.jpg


Terug naar overzicht


''Mijn Verhaal''