vanadrichempigeons
Liefhebber van de duivensport
 

Nieuws


Terug naar overzicht

31-03-2023

Jonge doen het goed en de eerste tranigs vlucht komt er aan!!

Zo daar zijn we weer effe, ja het gaat lekker hier, de jonge duiven groeien super en staan er dus goed op, moet wel effe puzzelen wie welk jongen / jongen krijgt voor de bonnen die ik heb geschonken, mijn Oom john heeft er ook 1 gekocht maar die heb ik even over het hoofd gezien, dom dom. Maar goed voor alles is een oplossing en weet ik dat mijn Oom niet de moeilijkste is dus dat los ik wel even op met jongen uit mijn kwekers en ook Hendrikus had een Bon uit Villa x Shantal, maar die laatste heeft het dus niet gered en heb ik Villa om gekoppeld op een zelfde lijn dus ook deze komen binnenkort uit, dus alles valt dan wel op zijn plekje.

Maar goed we gaan gewoon rustig door en je kunt niet altijd er vanuit gaan dat alles op rolletjes loopt omdat je toch met beesten werkt en het nooit zo zal gaan als je wilt, ik kan het weten want dat is met de koeien ook altijd zo.

En dan trainings vlucht volgend weekend, komt voor mij nog te vroeg, voor mijn gevoel goed is, moet ik ze eerst maar effe weg brengen zelf, geeft mij gewoon een fijn gevoel om ze eerst zelf maar effe te zien op een eigen training, nou goed over 2 weken is er pas een punten vlucht en denk zelfs dat ik die nog over sla maar je weet, je bent en blijft duivenmelker en kunt zo veranderen.

Dennis zijn duiven gaan goed en hij heeft er zin in, maar ook deze moeten er nog op uit, ik denk er aan om morgen (zaterdag) een stukje te rijden mits het mooi weer is uiteraard want dat is de laatste tijd op de momenten dat ik de tijd heb niet het beste, regen, wind en dichte bewolking, dus ja daar zit het dan nog niet echt mee, maar de tijd komt er aan want aankomende week wordt het beter weer, nog wel wat aan de koude kant in de vroege ochtend.

Nou ik zal morgen wel even een vlog maken als ik de tijd er voor heb want moet de tuin om toveren tot zomer en BBQ stand, ook belangrijk uiteraard.

nou latersssssTerug naar overzicht


''Mijn Verhaal''