vanadrichempigeons
Liefhebber van de duivensport
 

Nieuws


Terug naar overzicht

25-04-2023

Drama begin.................

Nou ik heb even de tijd gevonden nu ik 4.15 uit bed ga en om 19.00 uur de melkstal en het bedrijf achter me laat omdat mijn werkgever in Griekenland zit, kijk ik rij tussen de bedrijven door naar huis om de duifjes wat te doen maar dat vlot nog niet echt de samenwerking met mijn zoon Dennis, telkens duiven buiten die niet naar binnen willen dus dat wordt volgende week effe aanspreken op zijn gedrag, hij denkt dat het vanzelf goed komt, droom lekker verder zij ik tegen hem, je weet ''PUBER'' ........Maar goed we lossen het wel op heb het nu veel te druk op het werk, maar goed even terug komend op de vlucht ''ik kon wel janken'' zo slecht kwamen ze thuis, echt ik zag dat er overnacht spelers begonnen te klokken en toen wist ik dit is mis!! maar goed de duiven met een goede opleiding zijn terug, 2 duiven zijn onderweg of weg, deze komen toevallig beide wel van een ander hok officieel dus dat was wel apart, maar goed wie weet komen ze nog.

Tja en dan Adriaan Doornewaard die vorig jaar een impact en boost gaf aan onze club met fraaie uitslagen met de jonge duiven ging nu gewoon verder waar hij gebleven was, 1ste eindige en effe serie draaien met 6 bij de eerste 10, effe gewoon doen kerel, hihi , nee lekker bezig dan moeten wij maar beter ons best doen, van Harte Kerel.

Hier was het dus huilen met de pet op, kijk ik dacht na vorige week, dat wordt weer een mooi vluchtje maar dat was dus klote om het kort samen te vatten, wie waren er wel ? nou 3 vd 13 dus, zeer laag percentage voor mijn doen dus, op plek 49 was '''Meneertje Niks'' (20-683) en gevolgd door plek 65 en 67 door ''Vespa'' en ''Rickie O'' (21-586 / 19-115) dus ze zaten wel binnen de eerste 100 maar de rest dan? ja die kwamen als echte weduwnaars naar beneden stormen allen een uur te laat om het zo maar te zeggen, maak ik me druk? nou niet echt maar als ze dit weekend weer zo komen moet ik echt effe aan de handrem trekken voor hun veiligheid, maar goed dat zien we zaterdag wel weer, duivensport is soms KEIHARD maar dat maakt het ook als een uitdaging.

Verder gaat het met de jonkies wel goed en verwacht ik nog dat de kwekers op eitjes gaan komen voor de laatste ronden en dan wordt het alweer tijd voor om koppelen voor 2024, de tijd vliegt letterlijk en ver guur lijk.

nou laterssssssssTerug naar overzicht


''Mijn Verhaal''