vanadrichempigeons
Liefhebber van de duivensport
 

Nieuws


Terug naar overzicht

05-05-2023

JACKPOT !!!!

Jackpot de doffer die mij zeer veel leuks heeft gebracht als Vlieger maar als kweker iets minder sterk is heb ik afgelopen week mee naar huis genomen omdat hij op het Kweekhok niet zijn draai kon vinden, Constant voor het raam er uit willen, hij deed er alles aan, jonge verzorgen was daarom ook niet zijn voornaamste ding, tja wat moet je dan he? nou ik heb met me maatje over leg gehad en hem mee terug genomen om hier te koppelen op een vrijgezel bij Dennis zijn vliegduiven, na een weekje naar buiten te hebben gekeken en ook nu het raam van dicht bij te hebben bekeken omdat hij naar buiten wou hebben we het hok maar open gezet.

3 x draaien en WEG was ''Jackpot'' dit had ik niet zien aankomen want hij stond al volop achter zijn nieuwe duivin te drijven en had al wat praatjes in zijn nieuwe thuis situatie ? nou goed ik dacht die zien we vanavond wel of morgen en anders zit hij wel op het kweekhok waar hij een jaartje heeft gezeten.

De dagen gaan voorbij maar van ''Jackpot'' geen enkel spoor te bekennen dus vrees ik voor het ergste, maar goed vrijheid wou hij en dat heeft hij gekregen, zo kun je het ook weer bekijken uiteraard, alleen het blijft wel even een pijnlijke gedachten.

Nakomelingen van ''Jackpot'' doen het niet super, maar de Nakomelingen vererven wel weer goed want hier vloog een kleinkind een 24 ste van ruim 18.000 duiven maar ook elders geven kinderen uit hem goeie nakomelingen dus de generatie over, presteert naar tevredenheid, nu heb ik hier gelukkig nog een dochter zitten van hem en komt er nog 1 van het kweekhok binnenkort hier heen dus dat komt vast goed, ''Jackpot'' zelf is dus een Raadsel !!!

Hopen op het beste en anders lang leven de vrijheid.

Jackpot ''topper ik hou van je''

laterssss

 NL17-1674796.jpg


Terug naar overzicht


''Mijn Verhaal''