vanadrichempigeons
Liefhebber van de duivensport
 

Nieuws


Terug naar overzicht

24-05-2023

Effe korte Update....

Afgelopen weekend de zelfde vlucht als afgelopen weekend gehad met een verassende winnaar in de club, waar het een overnachtspeler was of wel spelers, het is immers een Combinatie, Huigens - vd Molen was dus 1 op deze best wel zware vlucht aangezien het Noord - Oost was met een aardige wind dus er was werk aan de winkel voor de duiven, maar goed de uitslag verder was wel weer programma spelers met een Dirk Huizinga op 2/8/9 en 4/6/7 Adriaan Doornewaard met aan sluitend J.J. Barendrecht op 5 en E.J. Bos op 10 , nu zie ik u denken..... plek 3 wie was dat? tja dat was een jeugdlid al zie ik hem niet meer zo hij is immers volwassen zat, Jason was dus 3de en dit wel met een heel aparte gedachte, we moesten er wel om lachen met ze 2tjes, hij zij tegen me dat hij maar echt bier moest drinken omdat iedereen die dat doet vroeg zit??? nu heeft hij dat gedaan en boem plek 3, toch lachen dat dat gebeurd, nee effe dolle idd maar Jason netjes gedaan kerel.

Verder waren hier geen duiven mee van mij, dennis had er 2 mee 2 thuis alleen te laat helaas, maar goed hij doet ze best en heeft er schik in, het leuke is dat zijn broertje nu ook lid is en er dus 3 hokken los moeten op een dag en dus druk verkeer hier op het erf, nou goed zolang ze luisteren naar mij en niet te veel de boel laten verpieteren is het goed, is ook de afspraak met ze, zelf doen en opletten.

Nou goed verder lijkt het aardig op zijn plek te vallen behalve de jongen, deze willen niet vliegen? apart!! dus we zullen zien wat daar de reden van is, ben niet snel van slag dus we kijken het nog effe aan.

hier onder een korte Update wat betreft de Weduwnaars.

laterssssssss

 Video van WhatsApp op 2023-05-24 om 14.29.46.mp4


Terug naar overzicht


''Mijn Verhaal''