vanadrichempigeons
Liefhebber van de duivensport
 

Nieuws


Terug naar overzicht

02-06-2023

JEUGDIGHEID Voorop, TROTS!!!

Ik werd er al naar gevraagd,'' en je zoon dan?'' tja tuurlijk maar die krijgt een apart stukje over hem alleen.

Kijk dennis is me er 1tje, een eigen wil een eigen idee en zo goed als niet luiteren naar papa, ik zeg ''PUBER'' maar goed na vele vluchten buiten het papiertje was het nu 2 vd 2 thuis, of wel 100% en dan ook nog eens met 1 in de punten en voor zijn Tante Helga met beide duiven, want ja daar is het om te doen uiteraard de rest zal dennis een worst zijn.

Dennis was in de Club 72 ste met ''Sneeuwwitje'' deze duif heb ik vorig jaar van het boerenerf af gehaald als piepertje en zo mager als een scheermes, de beste man wou haar niet terug en heb ik haar uiteindelijk op de jonge duiven vluchten gespeeld en nu heeft dennis deze in het hok zitten want jeugd wilt graag kleur.

Vorige week was Dennis dan ook zelf druk met de duiven bezig, op het fietsje naar Ens om zijn duiven te lappe en nog een keer zijn pa opdracht gegeven om naar Kampen te rijden, dus hij heeft alles al uit gestippeld.

Nou Dennis ik ben trots op je dat je helemaal zelfstandig het papier hebt geraakt kerel, ga zo door en wie weet ooit voor je vader? ''hou me hart vast met de jonge duiven''

laterssss

 Afbeelding van WhatsApp op 2023-06-02 om 08.15.5622.jpg


Terug naar overzicht


''Mijn Verhaal''