vanadrichempigeons
Liefhebber van de duivensport
 

Nieuws


Terug naar overzicht

21-06-2023

Voorbereiding niet volgens plan, wel goed gevoel....

De Dagfond staat weer voor de deur en het gevoel is goed, ''weer!!'' kijk 14 daag geleden had ik een super gevoel alleen kwamen ze niet goed genoeg, 2 vd 7 in de punten en 4 de volgende dag, jammer genoeg, dus nu iets bescheidener dan maar, wel heb ik 1 duif die wat raar knort, maar goed mijn ''Soul mate'' gesproken en we kijken het even aan tot morgen en als hij gewoon de felheid en drift houd die die de hele week al laat zien gaat hij mee, ongeacht het knorretje!! ,kijk we kunnen er niet in kijken mits je de dierenarts er in laat porren maar dan hoef je hem zoizo niet mee te doen, dus even morgen nog effe afwachten.

En dan was ik vandaag met mijn jongste zoon op pad om zijn en mijn jongen voor het 1ste effe een stukje weg te brengen, kijk ze hebben zaterdag op zondag een nachtje mand gehad en dinsdag op woensdag en zijn we met de mand in de auto gaan rijden en na een rondje Emmeloord zijn we net buiten Emmeloord gestopt op een kleine 2 km van ons hok.

Ging goed alles thuis dus top.

Verder gaat het met de duifjes van Dennis ook goed hij zit al op 30 km maar wilt terug naar Ens voor 2 latere jongen af te richten zodat hij met een mooi groepje kan beginnen aan de jonge duiven vluchten. Kijk heb nu 3 liefhebbers op 1 terein en dat is wel schuiven met de tijd, volgend jaar gaat jonathan met alle jonge duiven spelen en hoef ik me daar niet mee bezig te houden, tevens gaan zijn doffers die over blijven weer bij mijn weduwnaars, Dennis blijft echt op zich zelf zegt hij dus gaat met 6 doffers en 6 duivinnen spelen hoe het nu lijkt, kan ook 4 om 4 worden maar dat zien we wel even hoe en wat overblijft.

Nou verder ben ik te vrede en heb vandaag LES gehad van J.J. Barendrecht achter de Computer, zeer leerzaam en heb echt Respect voor deze Meneer, want deze man is een keer zo oud als mij en heeft veel meer verstand van computers of programma's dan mij, echt super gaaf dat ik dit van deze mooie persoon mag leren, Jan Bedankt.

Nou verder niet veel te vertellen en op naar Zaterdag......

latersssssTerug naar overzicht


''Mijn Verhaal''