vanadrichempigeons
Liefhebber van de duivensport
 

Nieuws


Terug naar overzicht

28-06-2023

Gepasseerd door de Jeugd!!!

Het was me het weekend weer, dubbel vlucht op het programma voor mijn zoontje en ik 6 mee omdat ik ''Mark'' toch heb thuis gelaten nadat hij zo knorde vanwege droge luchtwegen, nou hij is weer hersteld en dan gaan we op naar over 10 dagen de volgende Dagfond.

Hoe ging het Zaterdag? nou wel goed hoor, ben te vrede na alle tijd tussen de andere drukken werkzaamheden door ben ik dus wel goed gemutst, wel was er 1 iemand die mij verbaasde en 1 die ik wel had verwacht er ook bij stond, de 1ste was Adriaan die had ik ook verwacht om er bij te zitten en dat klopte ook, wat deze man toch doet in zijn 2de jaar is petje af, echt top Adriaan.

En dan Dennis.... wie ?? ik ken hem niet meer ik heb hem ter Adoptie aangeboden maar niemand wil hem hebben, zit ik er nog mee!!!
Nee zoon lief was aan het werk bij Orchideeenhoeve en had dus de eerste vlucht 1 mee 1 thuis maar wel buiten de uitslag en toen kwam de Dagfond....... en daar kwam er 1 aan en deze kneep ? en dat doen mijn doffers niet, deze komen altijd weid aanvliegen zo van hier zijn we, maar deze dus niet, wat bleek Dennis had uiteraard een Duivin mee (maatje Mark blij) en deze draaide dus zeer mooi op tijd, Dus verslagen door me zoon komt hard aan maar ben te gelijker tijd Trots op deze prestatie. De duivin die vlot draaide is een dochter uit lijn ''De Schuwe'' deze is de opa en vader is dus ''Rickie O) 19-115, tja baas boven baas, Dennis je bek houden maar wel gefeliciteerd AAP!!

Dus hier ging het verder wel oke, na dennis zijn duif draaide ik mijn nek om en kwam er 1 van mij en even later weer 1 dus had uiteindelijk 4 vd 6 in de punten in de club en 5 vd 6 in de Afdeling 11.

Uitslag was op Saulieu:

1/5/7/10 D Huizinga
2/10 P Romkes
3 C Brugman
4 A Doornewaard
6 Dennis van Adrichem
8,11,13,23 N van Adrichem

Van harte iedereen.

korte vlucht was Adriaan met 9 duiven bij de 1ste 15 in de club zeer goed bezig en werd wel net verslagen door E,J. Bos met 1,2 en 15 in de club en J.J Barendrecht was met 6de en 12de er nog goed bij, tevens D Huizinga op plek 5 .

Nou op naar vrijdag, wat jongen er in en dan gaan we het zien wie NR1 wordt op ERF Van Adrichem, Dennis ? Jonathan ? of Ik ?

LatersssssTerug naar overzicht


''Mijn Verhaal''