vanadrichempigeons
Liefhebber van de duivensport
 

Nieuws


Terug naar overzicht

10-07-2023

Drama week....... Dennis TOP.

U leest het al, DRAMA week, 21 mee op de trainings vlucht maar kon er 6 gedag zeggen s'avond, hoe kan dit en waar gaat het fout? nou het is idd zonde maar ik ben niet gauw van het wijzen naar anderen, kijk de lossing had men goed in gedachten op 1 dingetje na en daar kun je over vallen of niet, nou ik niet hoor, alles in 1x los was voor mij ook geen punt geweest, kijk een groot leermeester van me zegt altijd ''een duif weet niet waar hij of zij gelost wordt'' en tja dit klopt lijkt me, maar goed dan nog we hopen altijd op een mooi groepje terug en dit jaar ben ik de pineut aan het begin van het seizoen voor de jonge duiven, mijn beide zoons hadden ook mee en staat de teller op 5 vd 9 en 6 vd 6 dus dat is te overzien, hier staat de teller nu op 11 vd 21 en zijn er al 2 dooien door gegeven en nog 2 opgevangen en deze 2de komt als ik geluk heb woensdag terug, de ander zit bij mensen met wat kippetjes en die vinden het wel gezellig dus zolang die daar blijft ook goed.

Kijk de Tornado hadden en hebben we niet zien aankomen en ook het weer bericht niet echt duidelijk, kijk de storing hangt er al veel eerder is mijn mening dus dit hadden we ook niet kunnen zien aankomen dat de duiven thuis geraken, maar goed overal werden duiven op gegeven van mij en menig duifje is terug gekomen dus, trots op ze ongeacht de vele gewonden er tussen 3 vd 11 zijn...... afwachten dus!!

En dan Dennis, mijn zoon, echt super weer met ''Bekkie'' deze duivin is een dochter van '' Rickie O '' en deze komt weer uit ''de Schuwe'' dus het zit er in en komt er uit, 2 weken geleden voor mij en nu weer super gedaan, echt klasse duivinnetje.

Nou hier had ik er 5 mee en drama wat kwamen ze slecht, 1 in de punten en verspeel hier mee de 2de plek in het kampioenschap helaas, volgend jaar nieuwe ronden nieuwe kansen. Ik ga over 14 daag nog 1x inkorven en dan zit het er op hier voorlopig, Natour wordt het dit jaar denk ik?

Adriaan is op de Dagfond ook gelijk vooraan te vinden met een 1ste 14 de etc, gevolgd door D Huizinga met een 2,3,5,8,9,21 6 vd 7 in de punten is fraai te noemen, Coen Brugman op de 4de plek gevolgd door P Romkes op plek 7 en 10 en dan op plek 6 jawel Dennis van Adrichem, is het niet super, er af gevlogen worden door je zoon en tegelijkertijd super Trots, dit is Duivensport puur, uit het Hart.

Dennis Super kereltje.

Er was ook een Vitesse aan de gang en daar was Adriaan de gevierde man, 1 en 2 etc etc, kijk ik ga hier even kort over zijn,

ELKE prestatie is Top, als je nou wint van een vlucht van 100 km of van 1200 km ik vindt beide een super prestatie, je moet het wel even doen he??

Dus bij deze Adriaan van harte met beide vluchten en het kampioen schap Vitesse, klasse voor een 2de jaars liefhebber.

Nou verder dus rustig aan doen en kijken of ik mijn jongen nog in goede doen krijg, ze zien er niet uit.

nou latersssssTerug naar overzicht


''Mijn Verhaal''