vanadrichempigeons
Liefhebber van de duivensport
 

Nieuws


Terug naar overzicht

01-09-2023

Vakantie en verbouwen, drukte is......

Zo even gaan zitten en toen dacht ik, hup effe een korte tekst tikken op de site, veel te lang geleden natuurlijk maar goed soms zit het mee en soms tegen met de tijd.
Kijk ik heb vakantie 2 weken en zit nu alweer in mijn laatste dagen, maandag mag ik weer los, maar de tijd in deze vakantie was werk,werk,werk aan het huis en de tuin, een overkapping naast het duivenhok gemaakt zodat we daar lekker onder kunnen zitten Lounge en uiteraard 2024 duiven kunnen opwachten, nu is het wel zo dat volgend jaar de focus iets gaat afnemen een jaar omdat hoe het nu lijkt ik een Jaar invalwerk ga doen bij SC Emmeloord in het 1ste Elftal als Keeper, kijk ik ben 39 maar daar is geen geschikte kanidaat na dat de keeper daar aangaf per direct te stoppen, nu is het afwachten of de KNVB de aanmelding goed Keurt omdat ik afgelopen seizoen nog op A Cat heb ingevallen bij Fl Boys 2 dus tja daar struikelt de KNVB over omdat het na 1 juni is, dus effe afwachten nog en anders is het zaterdag gelijk voor de leeuwen met de BEKER pot Sc Emmeloord 1 vs Fl Boys 1, maar voor het zelfde geld keuren ze de aanvraag af en dan kan er 100% focus op de duiven blijven, we gaan het zien.
Verder ook in het huis aan het breken en muurtje aan het plaatsen dus ook daar ben ik druk zat mee, maar goed tussendoor de kids en vrouw lief en de duifjes wat aandacht, ik geniet er van de drukte.

Verder ben ik nu trots dat mijn Beide zonen de duivensport leuk vinden en dus de meeste taken in 2024 over gaan nemen, de jonge duiven wordt jonathan en de duivinnen Dennis, ik blijf de doffers doen dus dan is het eerlijk en goed verdeeld lijkt me. Ik zeg op naar 2024 zal ik alvast zeggen.

Natour gaat mooi, ze doen voldoende ervaring op en ben gewoon te vrede, de 814 doet het goed, deze staat 1ste Duifkampioen Natour jong, deze hebben we in de club gescheiden in oud en jong omdat veel liefhebbers op de Natour spelen met Jongen, maar goed we gaan zien hoe dat loopt dit jaar.

Verder ben ik druk met een Jeugd lid Jurre (12) om hem wat te begleiden met de duiven, deze jonge man heeft niu al een paar keer ingekorft maar helaas nog niet op papier beland, maar dat gaat komen let maar op. Jurre ga zo door kerel, veel liefhebbers kunnen aan jou Vrolijkheid en positiviteit een voor beeld nemen topper.

Verder ga ik weer verder, na dit weekend weer in het ritme met werk en de dagelijkse dingen.

laterssssssTerug naar overzicht


''Mijn Verhaal''