vanadrichempigeons
Liefhebber van de duivensport
 

Nieuws


Terug naar overzicht

19-10-2023

Rustig aan maar......

Zo oef, daar ben ik weer, na heel wat weken niks van me te laten horen nu toch maar even een teken van leven geven.
Kijk ik ben nu invaller voor een Jaar bij SC Emmeloord 1 op doel in de 2de Klasse Zondag oost, dit gaat steeds beter maar was de laatste maanden behoorlijk druk met fit worden, ben van 97 kg naar 90 gegaan in 3 a 4 weken tijd en zie dat het gewicht nu even blijft hangen, kijk ik ben 39 jaar en wordt 40 in Januari, in de kop ben ik vaak nog 20 hoor maar ik merk na veel trainings dagen naast de voetbal wel dat mijn lichaam nu even zegt ''stapje terug ouwe'' .

Kijk dat is natuurlijk waar en moet ik goed luisteren naar mijn lichaam, nou de duifjes ook hoor, dikke rui op dit moment, enkele zijn er al doorheen, zo glad in de hand is niet gezond want doe er niks aan, voer en water en 1x in de 2 dagen grit er bij, nou moet zeggen het lijkt allemaal super te gaan.

En dan ook in contact met een beginner uit Wezep, die hier enkele duiven komt ophalen, niet gratis dat kan gewoon echt niet bij deze duiven maar voor een zacht prijsje heeft de beste jongen man 6 duiven voor 2024 om uit te kweken, succes kerel. En ik ben er voor je als je iets wilt weten, immers heeft de jeugdige onder ons de toekomst.

Nou goed ik zal voorlopig weer effe van de radar zijn ben gewoon weg nu te druk, maar...... er zit een hokbezoekje aan te komen, dus laterssss.
Terug naar overzicht


''Mijn Verhaal''