vanadrichempigeons
Liefhebber van de duivensport
 

Nieuws


Terug naar overzicht

15-04-2024

KOP is er Af, Dennis op 1

Zo de kop is er af en Dennis begint hier op het erf waar mee die afsloot, ze vader voorbij vliegen....... dit is wel waar je het ook voor doet en ik weet dat het me eigen duiven hoofdzakelijk zijn dus het zou me niks uit maken wie er 1 is als er maar 1 vroeg in de club zit.

Dit keer op een trainings vlucht was dennis van de 595 duiven de 1ste op papier, dit was een fantastisch gezicht om te zien, blije kop en ze vader verslagen daar doen ze het voor, helaas was Dennis werken maar stonden we (Opa, Oma, mama, papa en Jonathan in de tuin te wachten op de duiven en zo uit het niets zat ze op de klep, een dochter uit JAWEL ''Bekkie'' de duivin die dennis vorig jaar uit nood nog heeft gekregen van zijn EIGEN VADER ''ik dus, ik kan me voor me kop slaan'' maar goed alles voor zoon lief he, deze duivin vloog 2 x dagfond vorigjaar en 2x top 10 in de club tussen de grotere namen en zij komt weer uit mijn Beste Dagfond duif van de afgelopen 3 jaar ''Rickie O'' en deze komt weer uit mijn TOP KWEKER ''de Schuwe'' deze doffer is met zijn lijn een rooie draad in mijn hok en werkt zich op naar een uitmuntende kweker als vader en voor de generaties er achter, hij begint een status te krijgen al zeg ik het zelf zoveel bruikbaar en goeie duiven komen er uit, met iets betere aandacht dan die van mij durf ik wel te zeggen dat ik denk dat deze duiven nog meer in hun mars hebben dan dat ik alleen maar kan dromen naast mijn drukte naast de duivensport. Maar goed dit zijn uiteraard ''ik denk'' en geen feiten althans nog niet en wie weet ooit dat het lukt, we gaan het zien, tevens was ''Bekkie'' 2de thuis vader ''Rickie O'' en 3de 417 A.J.Kok lijn 4e de 331 Jonathan zijn Duivin vader ''de Schuwe'' 5e ''Rickie O'' vader ''de Schuwe'' en 6de ''de Schuwe73'' vader ''de Schuwe''..... zeg ik iets te veel, Nu is het wel zo dat dit nog vaker moet gebeuren voor je over uitmuntend bloed praat maar dat moet de toekomst uit wijzen.

Nou in ieder geval waren we zeer te vrede en waren er 25 vd 25 in totaal thuis van ''van adrichem pigeons'' en was de top 10 in de club als volgt:
1 Dennis van Adrichem 4 vd 6
2 E.J. Bos
3 / 11 Helga Tegelaar (ook zeer knap van mijn Schoonzusje)
5 tm 10 J Grootoonk (gaat over op Vitesse denk ik)

Zelf 20/26/28 etc 7 vd 14
Jonathan 21 / 162 2 vd 5

Dus op naar volgende week kijken of 1 van ons dit kunstje kan herhalen, en ja Mark lieverd het waren eerst 2 duivinnen. ''dit ga ik nog even horen voorlopig, hou ook van jou''

Nou mensen even kort, latersssss (zie link voor de Foto De tekst dat Dennis hem aan jonathan heeft gegeven klopt uiteraard in deze niet. foutje) Vader van de 806 is een duif van Dhr P Romkes.

 Compustam_23-9605806_4gen.jpg


Terug naar overzicht


''Mijn Verhaal''