vanadrichempigeons
Liefhebber van de duivensport
 

Nieuws


Terug naar overzicht

08-05-2024

Herstel op zijn plaats...

Voor dat ik begin ik heb de tijd nog niet gevonden om mijn Top Kweker even in de hand te hebben maar goed volgt nog.

Kijk vorig weekend geen tijd gehad om een gaatje te vinden om wat te type, nu een weekje vrij maar wel vol gepland dus de nodige verplichtingen staan hier op het programma maar goed op tijd er uit en nu onder het genot van een bakkie effe wat kliederen op het scherm.

Vorige week was de week van Herstel,ik had na Boxmeer wat geel gevonden aan het wattenstaafje bij de duivinnen dus volle kuur er op waardoor de vlucht uit Luyksgestel een drama was want er werd pas gestart op plek 102 in de club en dat tegen 770 duiven, lichtpuntje in de club was E.J. Bos met een 1ste van de Afdeling nogmaals van Harte, maar goed herstel was natuurlijk nodig dus op naar afgelopen weekend en daar ging het alweer iets beter bij de Van Adrichem's , dit keer was een duif van Jonathan de eerste op het hok, zo houden we het mooi om en om dus aankomend weekend dennis maar weer denk ik, maar goed jonathan super blij uiteraard met zijn certificaat en 1ste van de 4 jeugdleden maar ook nog 16de in de club dus Top Jonathan, verder was het hier goed en kwam het prijspercentage weer in de buurt van wat het moet zijn, kijk ik kijk niet perse naar een 1ste maar wel naar een mooie reeks want ik hou van een breedte selectie die alle vroeg kunnen draaien en nu zat ik op 8 vd 15 in de punten en dit moet weer naar rond de 12 vd 15 want daar geniet ik van en tuurlijk is een losse duif mooi maar serie draaien is ook een must hier.

In de Club was D & C Breedijk de 1ste dit weekend, het is deze combi wel gegund na wat mindere jaren en tegenslagen met verliezen is dit weer een mooie booster om te zien dat het er wel in zit en het niet altijd tegen hoeft te zitten, Breedijk ga zo door!!!

Verder was D Huizinga redelijk op dreef, maar was E.J. Bos en J.J. Barendrecht hem nog een stapje te snel af, verder sluit Breedijk de top 10 af. Hier was het met de van adrichem pigeons een 16de voor Jonathan met een rechtstreekse Bauke Beimers Duif (hij zou trots zijn geweest) en gevolgd door zijn vader (soms zijn mijn zonen niet zo aardig voor hun vader) met 20/23/33/34/38/51/139/141 dus 8 vd 15 in de punten en dennis met met 3 vd 3 een 100% score met een 75/76/113 dus ook zeer knap, totale score van ons 12 vd 22 in de punten is iets boven de 50% maar goed het moet weer iets harder aankomend weekend, we gaan het zien of we het redden om weer iets vroeger te zitten.

Verder zou ik nog een filmpje van ''de Schuwe'' doen, maar nog geen tijd gevonden nu een weekje vrij, vol gepland dus wie weet volgende week want dan ben ik pas weer bij ze in de buurt.

Nou ieder succes aankomend weekend latersssssTerug naar overzicht


''Mijn Verhaal''