vanadrichempigeons
Liefhebber van de duivensport
 

Nieuws


Terug naar overzicht

15-05-2024

Niet thuis toch kijken, Jonathan TOP 10!!!

Ik was weg op het 10 jarige jubileum van mijn vrouw haar opvang, maar toch zag ikk ze thuis komen want had gewoon de camera geplaatst boven zodat ik overzicht had over de tuin en het hok, ook leuk voor een keertje, maar goed liever toch thuis. Maar de duifjes staan er wel weer steeds beter op, het gaat met horde en stootte hier maar het gaat na de geel kuur na de eerste wedvlucht nu eindelijk weer een beetje beter, 2 weken geleden kwam ''de Schuwe73'' thuis met een zeer dikke teen, klem gezeten bij het uit gaan van de wedstrijd denk ik, was deze zaterdag lekker thuis en begint er weer wat op te staan maar denk dat deze zaterdag nog te vroeg komt voor hem, ik heb geduld.
Helaas wel de 330 nog achter gebleven van afgelopen zaterdag en is ''Mark'' gewond thuis gekomen en de zelfde dag onder handen genomen door mijn goede vriend Coen, hij werd goed begeleid door jonathan om zo het gat te dichten. (Zie foto)

TOP 10

Om over de zaterdag te hebben, Jonathan was weer 1ste op het thuis front en dat resulteerde in een 10de plek in de Club uitslag, dit was tevens de zelfde doffer als afgelopen week, de overgewende ''Blauwe Bauke'' deze doffer laat dus zien goed in ze vel te zitten en geeft ons een mooie herrindering aan onze oude club genood B Beimers. (Karen en Jaap speciaal voor jullie, kus.)

Waar de oude dus weer op dreef komen zijn de jongen wel een dingetje, later meer.

Eerst de uitslag van PV de Zuiderzeevliegers :
(Vanuit Duffel een midfond ivm pech vrachtwagens)

1,2,3,5,7,9 Het kan ook nooit normaal, van harte Dirk.
4,8 E.J. Bos
6 D & C Breedijk
10 JAJA Jonathan van Adrichem (trotste Papa, wel mag zoon lief niet meer in het hok komen, ik wil immers ook winnen, haha) tevens 3 vd 4 in de punten.

Nick 26/48/51/67 4 vd 14 is niet super.
Dennis 63ste 1 vd 5 ook niet goed.
Jonathan 10/ 122/141 3 vd 4 is goed.

Totaal : 8 vd 23 is een matige opkomst van ''van adrichem pigeons''


De Jongen is dus een ander verhaal, ze zijn niet 100% fit hier al moet ik zeggen dat vandaag de 1ste keer was dat ze goed luisteren en hun portie goed op hadden gegeten..
''o he pap'' (jonathan)
nou nu weg met zoon lief zijn fiets is kapot, latersssssssssssss

 Afbeelding van WhatsApp op 2024-05-15 om 14.23.53_b51f6eb7.jpg


Terug naar overzicht


''Mijn Verhaal''