vanadrichempigeons
Liefhebber van de duivensport
 

Nieuws


Terug naar overzicht

05-06-2024

Lijn ''de Schuwe'' weer voorop.!!!!!

Ik val gelijk met de deur in huis, ''de Schuwe'' mijn kweker is toch wel met een bijzondere reeks bezig wat betreft zijn kinderen en kleinkinderen, kijk ik wist dat hij een aantal goede jongen aflevert per jaar maar nu hij op de kweek zit wordt het per jaar duidelijker voor mij, volgens mijn pa is dit wel bijzonder dat zo'n doffer een duidelijke stempel drukt op mijn stam duiven, vindt ze maar eens zij mijn pa? nou idd daar heeft hij wel een punt idd..

Kijk vorige week was hier niet super en had ik de tijd gewoon weg niet om wat te type, wel was ik vorige week de gene die de top 10 afsloot in de club maar was het verloop minder en had ik er 4 vd 13 in de punten en dat was te laag percentage vind ik zelf maar goed soms gebeurd dat, afgelopen weekend ging Dagfond niet door en daar baal ik van want ze waren goed in hun velletje, dat werd ook door beide zonen bevestigt met Dennis 3 vd 5 in de punten en Jonathan 3 vd 4 in de punten daar kwam ik nog bij met 8 vd 14 in de punten dus ben daar over zeer te vrede, dit betekent dat ''van adrichem pigeons'' een score van 14 vd 23 in totaal in de punten had, lijkt me niet verkeerd en tevens 3 herintreders daar bij.
Dus dik te vrede, effe de aankomsten van mijnduiven goed bekeken en aangezien ze op Dagfond waren gevoerd kwamen ze dus super en had men energie genoeg over want het was klapper de klapper in de lucht zelfs de duivinnen gingen mee in dit geweld en dat is toch genieten, dat is duivensport, soms lijkt het in de club dat bepaalde mensen de duiven als straf zien, dat ze moeten werken om in te korven en dat ze net doen of het strafkamp is, je moet duiven sport voor je zelf doen maar op de club gewoon sociaal zijn en behulpzaam want als iedereen weg rent voor van alles ...... nou ja de rest kunt u invullen.

Maar goed ,ik liet me effe afleiden door mijn persoonlijke gedachte en de klachten van leden, als Voorzitter doe je het ook nooit goed, maar ik ben te vrede.

Nou goed verder met ''de Schuwe'' en zijn nazaten, afgelopen weekend dus alleen Duffel en waren de volgepropte Dagfond groep ook mee op Duffel en dit was wel mooi om te zien aangezien ze dus energie genoeg hadden met als eerste op de klep de 23-184 een Zoon uit ''de Schuwe'' en daarna een kleinkind en een zoon van hem op de klep maar daar tussen door kwam Dennis met ook een kleinkind en achterkleinkind op de klep en was Jonathan er ook weer met een Dochter uit ''de Schuwe'' er, dus hij was met zijn nazaten behoorlijk aanwezig dit resulteerde in het volgende in de club.

Pv de Zuiderzeevliegers 350 duiven in Concours.

Nick 3 /14 / 24 / 53 / 59 / 62 / 68 / 96
Dennis 15 / 35 / 67
Jonathan 16 / 26 / 64

(Dus 3 / 14 / 15 / 16 / 24 was Kinderen of kleinkinderen van ''De Schuwe'')

Dus ik zeg dik te vrede en op naar volgende week waar er een selectief groepje naar de vlucht gaat en er een gedeelte de rust krijgt om de week er op de Dagfond op te gaan. We gaan het zien.

LaterssssTerug naar overzicht


''Mijn Verhaal''