vanadrichempigeons
Liefhebber van de duivensport
 

Nieuws


Terug naar overzicht

10-06-2024

Jonathan 100%, papa heeft het nakijken.......

Zo daar zijn we weer, na een zeer drukke week met weinig duif er in was het zaterdag wel een must om even lekker te genieten en tot rust te komen. En ja hoe doen we dat dan? nou idd gewoon zitten en genieten van de duiven die thuis komen, nu hadden we een klein gezelschap mee op de wedstrijd, een 10 tal van ons erf, 5 van me zelf en 3 van dennis en 2 van jonathan en dit omdat ik altijd de duiven om de 14 dagen speel als men op de Dagfond gaat, kijk andere zeggen elke week rammen, maar ik heb ze ook nog voor mijn plezier en het zijn geen robotjes, onnodig verspelen is niet nodig men moet wel een goede kans krijgen om goed thuis te geraken.

Maar hoor wel vaak dat je duivinnen beter wel kunt door spelen elke week? nou ik ga het met enkele doen maar ook blijven er een paar een paar dagen extra thuis, gewoon omdat het kan.

Maar goed de duiven zijn wel aardig in vorm al lieten mijn 5 strijders het wel af weten, of nou ja 1 niet maar de rest gaf niet thuis tot in tegen stelling van mijn beide zonen, Dennis had 2 vd 3 in de punten maar die kleine (13 jaar) had gewoon 2 vd 2 in de punten of wel 100%, knap werk van Jonathan, zijn goeie 903 was weer mooi op tijd met een 23 ste in de club maar aangezien het duivinnen dag was, was zijn 331 uit ''de Schuwe'' x ''Sisi'' zijn eerste duif en was deze in de club 5de van 308 duiven dus dik te vrede, Dennis was met zijn 806 (klk ''de Schuwe'') ook mooi optijd met plek 21 en met overgewende Bonte Bauke was hij 59 ste in de club, top heren, want papa was 8e met de 814 (duivin) een kind van ''Mark'' maar was het idd 1 vd 5 maar in de puntjes, aankomende week moet het dus wel......... juist, beter.

J.J. Barendrecht was de snelste in onze club, dus bij deze jan, Nog van Harte, kijk gewoon weg geweldig op die leeftijd gewoon vooraan blijven strijden.

Uitslag Pv de ZVE

1/2 J.J. Barendrecht
3 N de Fouw
4/9 E.J. Bos
5 Jonathan v Adrichem
6 B Hakvoort
7 D Huizinga
8 Nick van Adrichem
10 J Mazee


Verder was er ook nog een overnacht vlucht bezig en was Combinatie Huigens-vd Molen daar heer en meester met een 1ste Sector 4 1ste Noordelijk Unie etc etc maar W Okkes zat ze op de hielen, De 3 mannen van Harte gefeliciteerd vanaf hier.

Nou vandaag ook nog de jongen geent dus we gaan van de week even de balans op maken en duifjes verdelen onder de 3 liefhebbers op het erf, papa 4 Dennis 6 en Jonathan de rest, gokje 25 stuks of zo, ach ja hij verzorgd ze immers, wij profiteren mee, hihi.

Nou we gaan het mee maken, latersssssssssssssssssssssTerug naar overzicht


''Mijn Verhaal''